Doorgaan naar inhoud

Over ons

Wie zijn wij en waarom?

Wij, Toolmasters!

Wij, Toolmasters!

Wij zijn ToolMaster, een nieuw bedrijf in Enschede met een passie voor het merk DeWALT.

v.l.n.r. Wilfried Elzinga (commerciële buitendienst), Marco Dunhof (eigenaar, inkoop/verkoop), Stijn Wijma (eigenaar, media uiting), Ruben Kroeske (eigenaar, verkoop) & Oscar Laureijs (verkoopspecialist)

Waarom DeWalt?

Waarom DeWalt?

Sinds Marco in 1993 via zijn zwager Eelke in de USA in aanraking kwam met DeWALT, is zijn liefde voor het merk gegroeid en zijn collectie verder uitgebreid.

Je mag het gerust een uit de hand gelopen hobby noemen.

Elke buitenlandse reis was pas compleet na een bezoek aan een gereedschapswinkel ter plekke om daar de collectie te bekijken en spullen mee naar Nederland te nemen.

Nu, vele jaren later, is het idee van een Experience Center geboren, om anderen van die collectie te laten genieten. Hoe mooi is het om een apparaat eerst te zien en ervaren voor je tot aanschaf overgaat?

DEWALT blijft, sinds 1924 tot op vandaag, professionele oplossingen voor de werkplek ontwikkelen en optimaliseren - gereedschap, accessoires en service - dit om u te ondersteunen in de meest extreme omstandigheden. WIJ zijn DEWALT en we zijn GUARANTEED TOUGH.

FC Twente

FC Twente

Wij van ToolMaster houden van de regio en van sport. Daarom zijn wij trotse sponsor van FC Twente.
Wij maken ook deel uit van de TOS Businessclub, en hopen je daar, onder het genot van een drankje, te ontmoeten.

Bedrijfsprofiel

Bij ToolMaster staat klantenservice voorop. Wij onderscheiden ons van anderen, omdat we geen simpele doorverkopers zijn die zich puur richten op prijsconcurrentie.
Onze voornaamste drijfveer is klanten volledige ondersteuning en service te verlenen op alle mogelijke manieren.

Bij ToolMaster vind je 400 vierkante meter aan DeWALT producten. Wij hebben het complete assortiment uit de DeWALT catalogus, aangevuld met talloze andere DeWALT producten die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn.

Ons complete assortiment omvat meer dan 3500 DeWALT producten. In ons experience center bieden we onze klanten de mogelijkheid om de meeste DeWALT producten eerst te testen voor tot aanschaf over te gaan. We hechten er waarde aan, dat klanten er als gebruikers volledig van overtuigd zijn, dat het DeWALT product van aanschaf precies voldoet aan hun verwachtingen. Bijna al onze 3500 DeWALT producten zijn op voorraad, zodat je het product van jouw keuze vaak direct kan meenemen.

Bij ToolMaster werken mensen met jarenlange ervaring in de wereld van DeWALT. Hierdoor zijn we in staat onze klanten niet alleen alle details van gereedschappen te tonen, maar ook extra informatie en handige tips te delen die niet in de gebruikershandleidingen vermeld staan.
Dit maakt ons de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige DeWALT producten en uitstekende klantenservice.