Doorgaan naar inhoud

Service

ToolMaster heeft een eigen reparatiedienst met veel onderdelen waardoor wij kleine reparaties zelf van DeWALT mogen uitvoeren. ToolMaster beschikt over een systeem met alle tekeningen van DeWALT tools, zodat we samen kunnen kijken welke onderdelen je nodig bent voor de reparatie van jouw machine. Wij kunnen meer dan 65.000 verschillende onderdelen bestellen voor DeWALT tools. Vaak ook van tools die verouderd zijn of zelfs niet meer worden geproduceerd.DeWALT Service

Heb je een defecte tool die wij niet zelf voor jou kunnen of mogen repareren? Geen nood; wij zorgen dat je tool naar het DeWALT service center wordt gestuurd en daar wordt gerepareerd. In geval van een apparaat met garantie geval is deze service geheel kostenloos.Valt je defect buiten de garantie, dan bespreken we vooraf wat jij maximaal aan reparatie kosten wil betalen. Wij vragen dan een prijsopgave aan bij DeWALT die wij vervolgens met jou overleggen. Wij houden van duidelijkheid en niet van vervelende verrassingen achteraf. De gemiddelde duur van een reparatie is zo’n 7 werkdagen.

ToolMaster heeft een eigen voorraadmagazijn voor reparatie.Indien je een defecte machine hebt, kunnen wij je in de meeste gevallen een vervangende machine in bruikleen meegeven. Zo hoeft je werk tijdens de reparatie periode niet stil te liggen. Heb je het defecte DeWALT apparaat niet bij ons gekocht? Geen probleem; ook voor deze DeWALT tools zorgen wij voor de reparatie. Wij staan voor meer dan 100% achter het merk DeWALT.

Heb je geen tijd om je defecte machine naar ons te brengen? Geen nood; In dat geval kunnen wij een koeriersdienst inschakelen. Bij het ophalen heeft de koerier de bruikleen tool bij zich, zodat jij meteen verder kan met je werkzaamheden.

ToolMaster kan tevens zorgen voor het algemene onderhoud van diverse DeWALT Tools, bijvoorbeeld boorhamers, breekhamers en lasers.Is het bouwvakvakantie of kan je je tool even missen? Breng je boor-, of breekhamer bij ons langs en wij zorgen voor een onderhoudsbeurt. Wij berekenen hier een vaste prijs voor die wij vooraf aangeven. Zo kan je boor- of breekhamer weer een jaartje mee.

DeWALT beschikt over een eigen kalibratiecentrum. Kalibratie van een roterende laser kost € 55,-. Voor een lijnlaser komt dit op € 30,-. Wij raden aan dit jaarlijks te doen, of na een zware val. Zo ben je steeds zeker van je laser.

ToolMaster geeft trainingen en seminars voor bijvoorbeeld houtbewerking, stofafzuiging, afbouw etc. Houd onze sociaals in de gaten voor data en meer info. Wij kunnen ook op maat gemaakte trainingen voor bedrijven organiseren.

Verzending

Verzending

Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen of woon je te ver weg van Enschede?

Geen probleem; wij kunnen jouw DeWALT bestelling gewoon opsturen. Dit is gratis voor bestellingen van € 250,- of meer, en naar elk adres binnen Nederland.

Voor kleinere bestellingen rekenen wij leveringskosten van €9,95 excl. BTW. Bestellingen geplaatst vóór 14:00 uur worden over het algemeen dezelfde dag verstuurd. Wanneer je niet op rekening bij ons koopt sturen wij je jouw order met een betalingslink per mail. Nadat de bestelling is betaald, sturen wij de bestelling direct op.

Je kan je bestelling volgen via track & trace.

  • Maximale maat: 175 x 78 x 58
  • Maximaal gewicht 23Kg
  • Grotere maten of zwaardere gewicht gaan in overleg.